Nabeschouwing Vitória Guimarães - Nacional (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Vrijdag 4 november 2016 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Vitória Guimarães het vrijdag 4 november 2016 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Nacional (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Nacional is onder leiding van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Marega in de 25e minuut, waardoor Vitória SC met een man minder kwam te staan. In de 49e minuut was het Nacional dat via O. Hamzaoui dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo. Tiquinho dacht na 75 minuten te scoren voor Vitória SC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Vitória SC via Tiquinho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Vitória Guimarães - Nacional 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Rode kaart Vitória SC Rode kaart voor M. Marega Vitória SC
33' Wissel Nacional Wissel N. Bonilla voor Tiago Rodrigues Nacional
49' Doelpunt Nacional Doelpunt O. Hamzaoui met assist van N. Bonilla Nacional
50' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Ali Ghazal Nacional
58' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor P. Hurtado Vitória SC
60' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Raphael Vitória SC
62' Wissel Nacional Wissel Tobias Figueiredo voor Ali Ghazal Nacional
63' Gele kaart Nacional Gele kaart voor V. García Nacional
63' Wissel Vitória SC Wissel B. Mensah voor P. Hurtado Vitória SC
65' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor B. Mensah Vitória SC
69' Wissel Vitória SC Wissel D. Texeira voor João Pedro Vitória SC
73' Gele kaart Nacional Gele kaart voor N. Bonilla Nacional
75' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Tiquinho met assist van Raphael Vitória SC
76' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Ricardo Gomes Nacional
78' Wissel Nacional Wissel Vítor Gonçalves voor Ricardo Gomes Nacional
85' Wissel Vitória SC Wissel Hernâni voor Raphael Vitória SC
88' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Washington Santana Nacional
90' Penalty Vitória SC Penalty Tiquinho Vitória SC
90' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Rui Correia Nacional
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Nacional
Opstellingen Vitória Guimarães - Nacional
De opstellingen van Vitória Guimarães en Nacional zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nacional zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Nacional

Vitória Guimarães en Nacional treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 20 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nacional. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Nacional favoriet. 7 keer wist de ploeg van Vitória Guimarães te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Vitória Guimarães. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.