Nabeschouwing Vitória Setúbal - Arouca (2-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 22:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Vitória Setúbal het zondag 28 augustus 2016 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Arouca.

Via de Vitória Setúbal - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Arouca (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Arouca is onder leiding van scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Vitória FC op voorsprong te komen via een doelpunt van João Amaral. Helaas voor Vitória FC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Vitória FC dat via André Claro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Vitória Setúbal - Arouca 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Vitória FC Doelpunt João Amaral Vitória FC
27' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Gêgê Arouca
53' Doelpunt Vitória FC Doelpunt André Claro met assist van Costinha Vitória FC
54' Wissel Arouca Wissel Walter González voor Artur Moreira Arouca
54' Wissel Arouca Wissel Nuno Valente voor Nuno Coelho Arouca
57' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Walter González Arouca
63' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Frederico Venâncio Vitória FC
63' Gele kaart Arouca Gele kaart voor J. Velázquez Arouca
65' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Vasco Fernandes Vitória FC
65' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Jubal Arouca
76' Wissel Vitória FC Wissel Nenê Bonilha voor Zé Manuel Vitória FC
76' Wissel Arouca Wissel André Santos voor Crivellaro Arouca
81' Wissel Vitória FC Wissel A. Issoko voor João Amaral Vitória FC
89' Wissel Vitória FC Wissel Edinho voor André Claro Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Arouca
Opstellingen Vitória Setúbal - Arouca
De opstellingen van Vitória Setúbal en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Arouca

Vitória Setúbal en Arouca treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Alexandre Da Silva Esteves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 13 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Arouca favoriet. 3 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.