Nabeschouwing Vitória Setúbal - Chaves (0-0) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 11 februari 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 11 februari 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Chaves (0-0)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Chaves geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Vitória Setúbal dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Vitória Setúbal, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Vitória Setúbal - Chaves 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Costinha Vitória FC
39' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Pedro Tiba Chaves
46' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Fábio Martins Chaves
63' Wissel Chaves Wissel Davidson voor Bruno Braga Chaves
63' Wissel Chaves Wissel Willian voor Fábio Martins Chaves
68' Wissel Vitória FC Wissel João Amaral voor Zé Manuel Vitória FC
76' Wissel Vitória FC Wissel Thiago Santana voor Nuno Santos Vitória FC
83' Wissel Vitória FC Wissel Nenê Bonilha voor João Carvalho Vitória FC
84' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Nelson Lenho Chaves
89' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Willian Chaves
94' Gele kaart Chaves Gele kaart voor R. Bressan Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Chaves
Opstellingen Vitória Setúbal - Chaves
De opstellingen van Vitória Setúbal en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Chaves

Vitória Setúbal en Chaves treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 11 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.