Nabeschouwing Vitória Setúbal - Marítimo (0-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 2 oktober 2016 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Vitória Setúbal het zondag 2 oktober 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Marítimo (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter Carlos Xistra geëindigd in een 0-1 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 55e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van Dyego Sousa. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos Xistra niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Vitória Setúbal - Marítimo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Doelpunt Marítimo Doelpunt Dyego Sousa met assist van Edgar Costa Marítimo
57' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Fabio Pacheco Vitória FC
60' Wissel Vitória FC Wissel Edinho voor M. Agu Vitória FC
60' Wissel Vitória FC Wissel Zé Manuel voor Nuno Santos Vitória FC
76' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fransérgio Marítimo
80' Wissel Vitória FC Wissel A. Issoko voor Ruca Vitória FC
80' Wissel Marítimo Wissel Esquerdinha voor António Xavier Marítimo
83' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Maurício Marítimo
86' Wissel Marítimo Wissel Deyvison voor Éber Marítimo
88' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Vasco Fernandes Vitória FC
94' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor A. Issoko Vitória FC
93' Wissel Marítimo Wissel G. Nepomuceno voor Edgar Costa Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Marítimo
Opstellingen Vitória Setúbal - Marítimo
De opstellingen van Vitória Setúbal en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Marítimo

Vitória Setúbal en Marítimo treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Xistra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 6 februari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 9 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.