Nabeschouwing Vitória Setúbal - Tondela (3-0) || Primeira Liga 2016/2017

Vrijdag 23 december 2016 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Vitória Setúbal het vrijdag 23 december 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Tondela (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Luis Godinho geëindigd in een 3-0 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht Vitória FC op voorsprong te komen via een doelpunt van Pica. Helaas voor Vitória FC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Vitória FC dat via João Amaral dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luis Godinho. Pica dacht na 73 minuten te scoren voor Vitória FC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luis Godinho niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Vitória Setúbal - Tondela 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Pica Tondela
36' Eigen doelpunt Vitória FC Eigen doelpunt Pica Vitória FC
38' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor M. Agu Vitória FC
41' Doelpunt Vitória FC Doelpunt João Amaral met assist van R. Gauld Vitória FC
57' Wissel Tondela Wissel Zé Turbo voor Miguel Cardoso Tondela
62' Wissel Tondela Wissel Hélder Tavares voor Fernando Ferreira Tondela
71' Wissel Vitória FC Wissel André Claro voor Nuno Santos Vitória FC
73' Eigen doelpunt Vitória FC Eigen doelpunt Pica Vitória FC
76' Wissel Tondela Wissel D. Flores voor Wagner Tondela
78' Wissel Vitória FC Wissel Zé Manuel voor João Amaral Vitória FC
87' Wissel Vitória FC Wissel A. Meyong voor Edinho Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Tondela
Opstellingen Vitória Setúbal - Tondela
De opstellingen van Vitória Setúbal en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Tondela

Vitória Setúbal en Tondela treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 24 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tondela. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitória Setúbal als Tondela wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.