Nabeschouwing Barcelona - Deportivo Alavés (3-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 22:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Barcelona het zaterdag 18 augustus 2018 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Deportivo Alavés (3-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 3-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door L. Messi, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Philippe Coutinho op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was L. Messi van FC Barcelona die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Barcelona dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barcelona - Deportivo Alavés 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor D. Torres Deportivo Alavés
41' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor G. Maripán Deportivo Alavés
46' Wissel FC Barcelona Wissel Philippe Coutinho voor Nélson Semedo FC Barcelona
64' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona 1-0
68' Wissel Deportivo Alavés Wissel Borja Bastón voor D. Torres Deportivo Alavés
68' Wissel Deportivo Alavés Wissel Adrián Marín voor Jony Deportivo Alavés
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
77' Wissel FC Barcelona Wissel Arthur voor O. Dembélé FC Barcelona
83' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Philippe Coutinho met assist van Arthur FC Barcelona 2-0
85' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor Sergio Busquets FC Barcelona
92' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Deportivo Alavés
Opstellingen Barcelona - Deportivo Alavés
De opstellingen van Barcelona en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Deportivo Alavés

Barcelona en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 28 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.