Nabeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Zaterdag 23 februari 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Deportivo Alavés het zaterdag 23 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Deportivo Alavés en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Deportivo Alavés en Celta de Vigo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Deportivo Alavés, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - Celta de Vigo
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
17
8
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
102
109
Gevaarlijke aanvallen
52
45
Passes
419
472
Overtredingen
15
9
Buitenspel
3
3
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Deportivo Alavés - Celta de Vigo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Ximo Navarro Deportivo Alavés
54' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
59' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Rubén Duarte Deportivo Alavés
64' Wissel Celta de Vigo Wissel Fran Beltrán voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
67' Wissel Celta de Vigo Wissel S. Boufal voor M. Jensen Celta de Vigo
70' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
74' Wissel Deportivo Alavés Wissel D. Rolan voor T. Inui Deportivo Alavés
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Wakaso voor D. Brašanac Deportivo Alavés
80' Wissel Deportivo Alavés Wissel Borja Bastón voor J. Calleri Deportivo Alavés
93' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor Brais Méndez Celta de Vigo
Opstellingen Deportivo Alavés - Celta de Vigo
De opstellingen van Deportivo Alavés en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo

Deportivo Alavés en Celta de Vigo treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deportivo Alavés en Celta de Vigo elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Deportivo Alavés 0
Winst Celta de Vigo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 6e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Deportivo Alavés - Celta de Vigo Opstelling Deportivo Alavés Opstelling Celta de Vigo Live Deportivo Alavés - Celta de Vigo Live Deportivo Alavés - Celta de Vigo kijken Deportivo Alavés - Celta de Vigo kijken Live Deportivo Alavés - Celta de Vigo stream Deportivo Alavés - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo Uitslag Deportivo Alavés - Celta de Vigo Statistieken Deportivo Alavés - Celta de Vigo Primera División 2018/2019 Deportivo Alavés - Celta de Vigo wedden Deportivo Alavés - Celta de Vigo gokken Deportivo Alavés - Celta de Vigo Unibet