Nabeschouwing Getafe - Leganés (0-2) || Primera División

Zaterdag 30 maart 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Getafe het zaterdag 30 maart 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Leganés (0-2)

Het Primera División duel tussen Getafe en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 0-2 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg G. Carrillo van Leganés via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het Michael Santos die Leganés op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Leganés via een goal van Juanfran in de 83e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Leganés.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Leganés
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
130
75
Gevaarlijke aanvallen
54
31
Passes
352
275
Overtredingen
15
25
Buitenspel
0
4
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Getafe - Leganés 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Getafe Gele kaart voor N. Maksimović Getafe
18' Penalty gemist Leganés Penalty gemist G. Carrillo Leganés
49' Doelpunt Leganés Doelpunt Michael Santos met assist van J. Silva Leganés 0-1
57' Wissel Getafe Wissel Ángel voor D. Foulquier Getafe
61' Wissel Leganés Wissel M. Braithwaite voor Michael Santos Leganés
65' Gele kaart Leganés Gele kaart voor M. Braithwaite Leganés
65' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suárez Getafe
68' Gele kaart Leganés Gele kaart voor G. Carrillo Leganés
68' Wissel Getafe Wissel M. Flamini voor M. Arambarri Getafe
70' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
79' Wissel Leganés Wissel Juanfran voor A. Nyom Leganés
82' Wissel Getafe Wissel Antunes voor M. Olivera Getafe
83' Doelpunt Leganés Doelpunt Juanfran met assist van G. Carrillo Leganés 0-2
86' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
87' Wissel Leganés Wissel Sabin Merino voor G. Carrillo Leganés
91' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Flamini Getafe
Opstellingen Getafe - Leganés
De opstellingen van Getafe en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Leganés

Getafe en Leganés treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Leganés elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 0
Winst Leganés 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 4e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Getafe - Leganés Opstelling Getafe Opstelling Leganés Live Getafe - Leganés Live Getafe - Leganés kijken Getafe - Leganés kijken Live Getafe - Leganés stream Getafe - Leganés Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Leganés Uitslag Getafe - Leganés Statistieken Getafe - Leganés Primera División 2018/2019 Getafe - Leganés wedden Getafe - Leganés gokken Getafe - Leganés Unibet