Nabeschouwing Girona - Villarreal (0-1) || Primera División

Zondag 14 april 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Girona het zondag 14 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Villarreal (0-1)

Het Primera División duel tussen Girona en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 0-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door S. Chukwueze, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Villarreal.

Wedstrijdstatistieken Girona - Villarreal
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
14
17
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
135
85
Gevaarlijke aanvallen
77
34
Passes
477
370
Overtredingen
12
11
Buitenspel
2
1
Corners
9
5
Wissels
3
3
LIVE Girona - Villarreal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Chukwueze met assist van Pablo Fornals Villarreal 0-1
51' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Pablo Fornals Villarreal
57' Wissel Villarreal Wissel S. Cáseres voor K. Toko Ekambi Villarreal
64' Wissel Girona Wissel S. Doumbia voor P. Roberts Girona
70' Wissel Girona Wissel Pedro Porro voor Ramalho Girona
74' Gele kaart Girona Gele kaart voor Juanpe Girona
76' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alfonso Pedraza S. Chukwueze Villarreal
76' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Villarreal
79' Gele kaart Girona Gele kaart voor Pere Pons Girona
86' Wissel Girona Wissel K. Soni voor Raúl García Girona
87' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
90' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor C. Bacca Villarreal
95' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Cáseres Villarreal
96' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Ramiro Funes Mori Villarreal
Opstellingen Girona - Villarreal
De opstellingen van Girona en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Villarreal

Girona en Villarreal treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Villarreal elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Girona 0
Winst Villarreal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 14e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Girona - Villarreal Opstelling Girona Opstelling Villarreal Live Girona - Villarreal Live Girona - Villarreal kijken Girona - Villarreal kijken Live Girona - Villarreal stream Girona - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Girona - Villarreal Uitslag Girona - Villarreal Statistieken Girona - Villarreal Primera División 2018/2019 Girona - Villarreal wedden Girona - Villarreal gokken Girona - Villarreal Unibet