Nabeschouwing Huesca - Atlético Madrid (0-3) || Primera División

Zaterdag 19 januari 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Huesca het zaterdag 19 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Atlético Madrid (0-3)

Het Primera División duel tussen Huesca en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 0-3 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door L. Hernández, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Arias op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Atlético Madrid, waarmee Koke zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Atlético Madrid dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Huesca - Atlético Madrid
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
15
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
142
97
Gevaarlijke aanvallen
58
48
Passes
395
397
Overtredingen
15
13
Buitenspel
0
3
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Huesca - Atlético Madrid 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Etxeita Huesca
31' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt L. Hernández met assist van Koke Atlético Madrid 0-1
52' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt S. Arias met assist van A. Griezmann Atlético Madrid 0-2
53' Wissel Huesca Wissel E. Ávila voor Christian Rivera Huesca
61' Wissel Huesca Wissel Álex Gallar voor J. Hernández Huesca
62' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Giménez Atlético Madrid
64' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Á. Correa Atlético Madrid
68' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Enric Gallego Huesca
70' Wissel Huesca Wissel Y. Herrera voor D. Musto Huesca
71' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Koke Atlético Madrid 0-3
72' Wissel Atlético Madrid Wissel Víctor Mollejo voor Koke Atlético Madrid
86' Wissel Atlético Madrid Wissel Francisco Montero voor Rodri Hernández Atlético Madrid
90' Wissel Atlético Madrid Wissel Joaquín Muñoz voor T. Lemar Atlético Madrid
Opstellingen Huesca - Atlético Madrid
De opstellingen van Huesca en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Atlético Madrid

Huesca en Atlético Madrid treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Atlético Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Huesca 0
Winst Atlético Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Huesca - Atlético Madrid Opstelling Huesca Opstelling Atlético Madrid Live Huesca - Atlético Madrid Live Huesca - Atlético Madrid kijken Huesca - Atlético Madrid kijken Live Huesca - Atlético Madrid stream Huesca - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Huesca - Atlético Madrid Uitslag Huesca - Atlético Madrid Statistieken Huesca - Atlético Madrid Primera División 2018/2019 Huesca - Atlético Madrid wedden Huesca - Atlético Madrid gokken Huesca - Atlético Madrid Unibet