Nabeschouwing Huesca - Real Sociedad (0-1) || Primera División 2018/2019

Vrijdag 21 september 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Huesca het vrijdag 21 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Real Sociedad (0-1)

Het Primera División duel tussen Huesca en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Mikel Merino, waarmee Real Sociedad met 0-1 de leiding nam. In de 71e minuut kreeg Juanmi van Real Sociedad voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Real Sociedad de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 82e minuut moest Real Sociedad verder met een man minder nadat T. Hernández een rode kaart had gekregen. Het lukte Huesca in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva, waardoor Real Sociedad de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Huesca - Real Sociedad 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Rubén Pardo Real Sociedad
43' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Luisinho Huesca
45' Gele kaart Huesca Gele kaart voor J. Hernández Huesca
64' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Mikel Merino met assist van T. Hernández Real Sociedad 0-1
65' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Álex Gallar Huesca
68' Wissel Huesca Wissel S. Longo voor Moi Gómez Huesca
71' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Juanmi Real Sociedad
71' Tweede gele kaart Real Sociedad Tweede gele kaart voor Juanmi Real Sociedad
74' Wissel Real Sociedad Wissel Zurutuza voor Rubén Pardo Real Sociedad
76' Gele kaart Huesca Gele kaart voor S. Longo Huesca
79' Wissel Huesca Wissel E. Ávila voor Luisinho Huesca
82' Rode kaart Real Sociedad Rode kaart voor T. Hernández Real Sociedad
84' Wissel Huesca Wissel S. Gürler voor Jorge Pulido Huesca
85' Wissel Real Sociedad Wissel Raúl Navas voor Jon Bautista Real Sociedad
91' Gele kaart Huesca Gele kaart voor David Ferreiro Huesca
91' Wissel Real Sociedad Wissel Kévin Rodrigues voor Mikel Oyarzabal Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Real Sociedad
Opstellingen Huesca - Real Sociedad
De opstellingen van Huesca en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Real Sociedad

Huesca en Real Sociedad treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Real Sociedad elkaar treffen in de Primera División.

Winst Huesca 0
Winst Real Sociedad 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 16e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 13e plaats.