Nabeschouwing Leganés - Deportivo Alavés (1-0) || Primera División 2018/2019

Vrijdag 23 november 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Leganés het vrijdag 23 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Deportivo Alavés (1-0)

Het Primera División duel tussen Leganés en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 1-0 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Y. En-Nesyri, waarmee Leganés met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Leganés dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Leganés.

LIVE Leganés - Deportivo Alavés 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Óscar Rodríguez Leganés
39' Wissel Leganés Wissel Mikel Vesga voor Recio Leganés
42' Doelpunt Leganés Doelpunt Y. En-Nesyri met assist van J. Silva Leganés 1-0
49' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Rubén Duarte Deportivo Alavés
52' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor D. Brašanac Deportivo Alavés
62' Gele kaart Leganés Gele kaart voor A. Nyom Leganés
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor Jony Deportivo Alavés
63' Wissel Deportivo Alavés Wissel Borja Bastón voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
73' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Laguardia Deportivo Alavés
75' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Borja Bastón Deportivo Alavés
81' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor Martín Deportivo Alavés
84' Wissel Leganés Wissel Eraso voor Óscar Rodríguez Leganés
86' Wissel Leganés Wissel Sabin Merino voor Y. En-Nesyri Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Deportivo Alavés
Opstellingen Leganés - Deportivo Alavés
De opstellingen van Leganés en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Deportivo Alavés

Leganés en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 21 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Leganés favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leganés 1
Winst Deportivo Alavés 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 18e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 4e plaats.