Nabeschouwing Levante - Barcelona (0-5) || Primera División

Zondag 16 december 2018 - 20:45 uur

In de Primera División neemt Levante het zondag 16 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Barcelona (0-5)

Het Primera División duel tussen Levante en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 0-5 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door L. Suárez, waarmee Barcelona met 0-1 de leiding nam. Barcelona vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Messi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Barcelona, waarmee L. Messi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Barcelona geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van L. Messi. In de 76e minuut werd E. Cabaco van Levante met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Barcelona met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. De vijfde treffer van Barcelona viel in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Piqué.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter José Luis González González bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Barcelona.

Wedstrijdstatistieken Levante - Barcelona
Balbezit
43%
57%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
20
16
Schoten op doel
6
9
Aanvallen
101
77
Gevaarlijke aanvallen
59
34
Passes
378
528
Overtredingen
12
9
Buitenspel
2
4
Corners
15
3
Wissels
3
3
LIVE Levante - Barcelona 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor O. Dembélé Barcelona
25' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Levante
35' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van L. Messi Barcelona 0-1
36' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor I. Rakitić Barcelona
43' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Sergio Busquets Barcelona 0-2
45' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor Jordi Alba Barcelona
47' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Jordi Alba Barcelona 0-3
52' Wissel Barcelona Wissel Arthur voor T. Vermaelen Barcelona
59' Gele kaart Levante Gele kaart voor Jason Levante
60' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van A. Vidal Barcelona 0-4
62' Wissel Levante Wissel Borja Mayoral voor E. Boateng Levante
69' Wissel Levante Wissel Coke voor Rubén Rochina Levante
70' Wissel Levante Wissel S. Prcić voor Sergio Postigo Levante
76' Rode kaart Levante Rode kaart voor E. Cabaco Levante
78' Wissel Barcelona Wissel Philippe Coutinho voor A. Vidal Barcelona
81' Wissel Barcelona Wissel Denis Suárez voor O. Dembélé Barcelona
88' Doelpunt Barcelona Doelpunt Piqué met assist van L. Messi Barcelona 0-5
Opstellingen Levante - Barcelona
De opstellingen van Levante en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Barcelona

Levante en Barcelona treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Levante en Barcelona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Levante 0
Winst Barcelona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 8e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Levante - Barcelona Opstelling Levante Opstelling Barcelona Live Levante - Barcelona Live Levante - Barcelona kijken Levante - Barcelona kijken Live Levante - Barcelona stream Levante - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Levante - Barcelona Uitslag Levante - Barcelona Statistieken Levante - Barcelona Primera División 2018/2019 Levante - Barcelona wedden Levante - Barcelona gokken Levante - Barcelona Unibet