Nabeschouwing Real Betis - Deportivo Alavés (1-1) || Primera División

Zondag 17 februari 2019 - 20:45 uur

In de Primera División neemt Real Betis het zondag 17 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Deportivo Alavés (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Real Betis en Deportivo Alavés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door G. Lo Celso, waarmee Real Betis met 1-0 de leiding nam. Deportivo Alavés kwam na 28 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Maripán, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Deportivo Alavés
Goals
1
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
19
6
Schoten op doel
10
3
Aanvallen
131
94
Gevaarlijke aanvallen
74
32
Passes
644
332
Overtredingen
10
12
Buitenspel
0
1
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Real Betis - Deportivo Alavés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Rubén Duarte Deportivo Alavés
12' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Guardado Real Betis
15' Doelpunt Real Betis Doelpunt G. Lo Celso Real Betis 1-0
28' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt G. Maripán met assist van Ximo Navarro Deportivo Alavés 1-1
44' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Canales Real Betis
59' Wissel Deportivo Alavés Wissel Adrián Marín voor Rubén Duarte Deportivo Alavés
59' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor M. Wakaso Deportivo Alavés
64' Wissel Real Betis Wissel Sergio León voor Jesé Real Betis
68' Wissel Real Betis Wissel Joaquín voor Barragán Real Betis
73' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor D. Lainez Real Betis
75' Wissel Real Betis Wissel Loren Morón voor D. Lainez Real Betis
83' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
83' Wissel Deportivo Alavés Wissel D. Rolan voor T. Inui Deportivo Alavés
Opstellingen Real Betis - Deportivo Alavés
De opstellingen van Real Betis en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Deportivo Alavés

Real Betis en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Betis en Deportivo Alavés elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Betis 0
Winst Deportivo Alavés 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 9e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Real Betis - Deportivo Alavés Opstelling Real Betis Opstelling Deportivo Alavés Live Real Betis - Deportivo Alavés Live Real Betis - Deportivo Alavés kijken Real Betis - Deportivo Alavés kijken Live Real Betis - Deportivo Alavés stream Real Betis - Deportivo Alavés Fox Sports Nabeschouwing Real Betis - Deportivo Alavés Uitslag Real Betis - Deportivo Alavés Statistieken Real Betis - Deportivo Alavés Primera División 2018/2019 Real Betis - Deportivo Alavés wedden Real Betis - Deportivo Alavés gokken Real Betis - Deportivo Alavés Unibet