Nabeschouwing Real Sociedad - Deportivo Alavés (0-1) || Primera División

Vrijdag 21 december 2018 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Real Sociedad het vrijdag 21 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anoeta in Donostia-San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Deportivo Alavés (0-1)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 0-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Calleri, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Deportivo Alavés.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Deportivo Alavés
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
18
9
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
163
92
Gevaarlijke aanvallen
87
22
Passes
533
257
Overtredingen
14
11
Buitenspel
2
3
Corners
10
1
Wissels
3
3
LIVE Real Sociedad - Deportivo Alavés 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt J. Calleri met assist van Borja Bastón Deportivo Alavés 0-1
22' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Tomás Pina Deportivo Alavés
25' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Zurutuza Real Sociedad
34' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Wakaso Deportivo Alavés
66' Wissel Deportivo Alavés Wissel Ibai Gómez voor Borja Bastón Deportivo Alavés
72' Wissel Real Sociedad Wissel Mikel Merino voor Illarramendi Real Sociedad
74' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
76' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Rubén Duarte Deportivo Alavés
82' Wissel Deportivo Alavés Wissel Adrián Marín voor Ximo Navarro Deportivo Alavés
85' Wissel Real Sociedad Wissel A. Barrenetxea Muguruza voor Juanmi Real Sociedad
90' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Bautista voor T. Hernández Real Sociedad
91' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Mikel Merino Real Sociedad
94' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor G. Maripán Deportivo Alavés
Opstellingen Real Sociedad - Deportivo Alavés
De opstellingen van Real Sociedad en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Deportivo Alavés

Real Sociedad en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Sociedad en Deportivo Alavés elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 0
Winst Deportivo Alavés 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 15e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Real Sociedad - Deportivo Alavés Opstelling Real Sociedad Opstelling Deportivo Alavés Live Real Sociedad - Deportivo Alavés Live Real Sociedad - Deportivo Alavés kijken Real Sociedad - Deportivo Alavés kijken Live Real Sociedad - Deportivo Alavés stream Real Sociedad - Deportivo Alavés Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Deportivo Alavés Uitslag Real Sociedad - Deportivo Alavés Statistieken Real Sociedad - Deportivo Alavés Primera División 2018/2019 Real Sociedad - Deportivo Alavés wedden Real Sociedad - Deportivo Alavés gokken Real Sociedad - Deportivo Alavés Unibet