Nabeschouwing Real Sociedad - Real Betis (2-1) || Primera División

Donderdag 4 april 2019 - 21:30 uur

In de Primera División neemt Real Sociedad het donderdag 4 april 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anoeta in Donostia-San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Real Betis (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Juanmi, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Real Betis kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Canales, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette Mikel Oyarzabal zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Sociedad de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Medié Jiménez, waardoor Real Sociedad dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Real Betis
Goals
2
1
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
15
11
Schoten op doel
7
6
Aanvallen
83
102
Gevaarlijke aanvallen
32
51
Passes
316
560
Overtredingen
12
13
Buitenspel
1
2
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Real Sociedad - Real Betis 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Juanmi met assist van Mikel Oyarzabal Real Sociedad 1-0
18' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Guardado Real Betis
19' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Lo Celso Real Betis
24' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Diego Llorente Real Sociedad
43' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Barragán Real Betis
52' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Joseba Zaldúa Real Sociedad
56' Doelpunt Real Betis Doelpunt Canales met assist van Cristian Tello Real Betis 1-1
62' Wissel Real Sociedad Wissel Sandro Ramírez voor Luca Sangalli Real Sociedad
67' Wissel Real Betis Wissel Joaquín voor G. Lo Celso Real Betis
67' Wissel Real Betis Wissel Jesé voor Loren Morón Real Betis
76' Wissel Real Sociedad Wissel T. Hernández voor Ahien Muñoz Real Sociedad
77' Wissel Real Betis Wissel D. Lainez voor Cristian Tello Real Betis
81' Wissel Real Sociedad Wissel A. Barrenetxea Muguruza voor Willian José Real Sociedad
83' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Mikel Oyarzabal met assist van Juanmi Real Sociedad 2-1
Opstellingen Real Sociedad - Real Betis
De opstellingen van Real Sociedad en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Real Betis

Real Sociedad en Real Betis treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Sociedad en Real Betis elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 0
Winst Real Betis 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 11e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Real Sociedad - Real Betis Opstelling Real Sociedad Opstelling Real Betis Live Real Sociedad - Real Betis Live Real Sociedad - Real Betis kijken Real Sociedad - Real Betis kijken Live Real Sociedad - Real Betis stream Real Sociedad - Real Betis Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Real Betis Uitslag Real Sociedad - Real Betis Statistieken Real Sociedad - Real Betis Primera División 2018/2019 Real Sociedad - Real Betis wedden Real Sociedad - Real Betis gokken Real Sociedad - Real Betis Unibet