Nabeschouwing Sevilla - Real Valladolid (1-0) || Primera División 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Sevilla het zondag 25 november 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Real Valladolid (1-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door André Silva, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sevilla.

LIVE Sevilla - Real Valladolid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Antoñito Real Valladolid
30' Doelpunt Sevilla Doelpunt André Silva met assist van Pablo Sarabia Sevilla 1-0
39' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Sergio Escudero Sevilla
58' Wissel Real Valladolid Wissel E. Ünal voor Rubén Alcaraz Real Valladolid
64' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
70' Wissel Real Valladolid Wissel D. Verde voor D. Čop Real Valladolid
73' Wissel Sevilla Wissel F. Vázquez voor É. Banega Sevilla
81' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Aleix Vidal Sevilla
82' Wissel Sevilla Wissel I. Amadou voor André Silva Sevilla
84' Wissel Real Valladolid Wissel L. Suárez voor Toni Suárez Real Valladolid
87' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Borja Fernández Real Valladolid
88' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor Pablo Sarabia Sevilla
89' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor J. Moreno Real Valladolid
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Real Valladolid
Opstellingen Sevilla - Real Valladolid
De opstellingen van Sevilla en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Real Valladolid

Sevilla en Real Valladolid treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Real Valladolid in de Primera División vond plaats op 16 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sevilla als Real Valladolid wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Sevilla 3
Winst Real Valladolid 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 3e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 11e plaats.