Nabeschouwing Valencia - Eibar (0-1) || Primera División

Zondag 28 april 2019 - 12:00 uur

In de Primera División neemt Valencia het zondag 28 april 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Eibar (0-1)

Het Primera División duel tussen Valencia en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 0-1 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door Charles, waarmee Eibar met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Estrada Fernández, waardoor Eibar de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Eibar
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
7
13
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
94
143
Gevaarlijke aanvallen
55
58
Passes
410
433
Overtredingen
10
15
Buitenspel
6
1
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Valencia - Eibar 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Eibar Wissel P. De Blasis voor Rubén Peña Eibar
56' Wissel Valencia Wissel Carlos Soler voor Ferrán Torres Valencia
58' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Carlos Soler Valencia
60' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Roncaglia Valencia
70' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Cote Eibar
71' Wissel Eibar Wissel Marc Cardona voor Pedro León Eibar
77' Wissel Valencia Wissel Rubén Sobrino voor F. Coquelin Valencia
80' Wissel Eibar Wissel Charles voor Sergi Enrich Eibar
83' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor Gonçalo Guedes Valencia
87' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Charles Eibar
91' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Omar Oliveros Eibar
93' Doelpunt Eibar Doelpunt Charles Eibar 0-1
Opstellingen Valencia - Eibar
De opstellingen van Valencia en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Eibar

Valencia en Eibar treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valencia en Eibar elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 0
Winst Eibar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 6e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Valencia - Eibar Opstelling Valencia Opstelling Eibar Live Valencia - Eibar Live Valencia - Eibar kijken Valencia - Eibar kijken Live Valencia - Eibar stream Valencia - Eibar Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Eibar Uitslag Valencia - Eibar Statistieken Valencia - Eibar Primera División 2018/2019 Valencia - Eibar wedden Valencia - Eibar gokken Valencia - Eibar Unibet