Nabeschouwing Deportivo Alavés - Rayo Vallecano (1-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 16 april 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Deportivo Alavés het zaterdag 16 april 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Rayo Vallecano (1-0)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 1-0 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Joselu, waarmee Deportivo Alavés met 1-0 de leiding nam. In de 88e minuut moest I. Balliu van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Juan Martínez Munuera een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Rayo Vallecano verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Martínez Munuera, waardoor Deportivo Alavés de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Deportivo Alavés - Rayo Vallecano 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor G. Escalante Deportivo Alavés
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Garcia voor Jason Deportivo Alavés
55' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor R. Nteka Rayo Vallecano
64' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Joselu met assist van M. Garcia Deportivo Alavés 1-0
65' Wissel Rayo Vallecano Wissel O. Trejo voor R. Nteka Rayo Vallecano
74' Wissel Rayo Vallecano Wissel U. Lopez voor Fran Garcia Rayo Vallecano
74' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor S. Comesana Rayo Vallecano
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel R. Duarte voor X. Navarro Deportivo Alavés
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Aguirregabiria voor E. Mendez Deportivo Alavés
84' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Pina voor G. Escalante Deportivo Alavés
86' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. de la Fuente voor L. Rioja Deportivo Alavés
88' Rode kaart Rayo Vallecano Rode kaart voor I. Balliu Rayo Vallecano
90' Wissel Rayo Vallecano Wissel M. Hernandez voor O. Valentin Rayo Vallecano
93' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor N. Maras Rayo Vallecano
98' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor I. Palazon Rayo Vallecano
99' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Rayo Vallecano
Opstellingen Deportivo Alavés - Rayo Vallecano
De opstellingen van Deportivo Alavés en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Rayo Vallecano

Deportivo Alavés en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 18 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Rayo Vallecano favoriet. 2 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 1
Winst Rayo Vallecano 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 20e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 14e plaats.