Nabeschouwing Getafe - Deportivo Alavés (2-2) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Getafe het zaterdag 26 februari 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Deportivo Alavés (2-2)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Getafe en Deportivo Alavés geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Cuenca in de 32e minuut, waardoor Getafe met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het G. Escalante die Deportivo Alavés op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte E. Unal namens Getafe in de 55e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 56e minuut was het Deportivo Alavés dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van E. Mendez. Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Unal de 2-2 maakte namens Getafe.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Getafe - Deportivo Alavés 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Rode kaart Getafe Rode kaart voor J. Cuenca Getafe
39' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Loum Deportivo Alavés
43' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
44' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor E. Mendez Deportivo Alavés
46' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt G. Escalante met assist van R. Duarte Deportivo Alavés 0-1
49' Gele kaart Getafe Gele kaart voor C. Alena Getafe
55' Doelpunt Getafe Doelpunt E. Unal met assist van M. Arambarri Getafe 1-1
56' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt E. Mendez met assist van R. Duarte Deportivo Alavés 1-2
58' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor V. Laguardia Deportivo Alavés
62' Wissel Getafe Wissel B. Mayoral voor S. Ramirez Getafe
62' Wissel Getafe Wissel O. Rodriguez voor D. Suarez Getafe
70' Wissel Getafe Wissel J. Iglesias voor C. Alena Getafe
72' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Vallejo voor E. Mendez Deportivo Alavés
72' Doelpunt Getafe Doelpunt E. Unal met assist van J. Iglesias Getafe 2-2
76' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor G. Escalante Deportivo Alavés
85' Wissel Deportivo Alavés Wissel F. Pellistri voor M. Loum Deportivo Alavés
90' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor T. Pina Deportivo Alavés
93' Wissel Getafe Wissel J. Mata voor E. Unal Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Deportivo Alavés
Opstellingen Getafe - Deportivo Alavés
De opstellingen van Getafe en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Deportivo Alavés

Getafe en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 11 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Getafe favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Getafe 3
Winst Deportivo Alavés 1
Gelijkspel 7
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 15e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 19e plaats.