Nabeschouwing Getafe - Granada (4-2) || Primera División 2021/2022

Donderdag 20 januari 2022 - 19:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Getafe het donderdag 20 januari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Granada (4-2)

Het Primera División duel tussen Getafe en Granada is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 4-2 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Ramirez, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Granada kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Suarez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette E. Unal zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Getafe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Getafe vergroot nadat N. Maksimovic de 3-1 wist te scoren. In de 78e minuut kwam Granada weer dichterbij, nadat L. Suarez de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van Getafe speler B. Mayoral, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Isidro Díaz de Mera Escuderos bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Getafe.

LIVE Getafe - Granada 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Getafe Doelpunt S. Ramirez met assist van M. Arambarri Getafe 1-0
13' Doelpunt Granada Doelpunt L. Suarez met assist van J. Molina Granada 1-1
29' Gele kaart Getafe Gele kaart voor E. Unal Getafe
32' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Torrente Granada
46' Wissel Granada Wissel D. Duarte voor R. Torrente Granada
47' Doelpunt Getafe Doelpunt E. Unal met assist van N. Maksimovic Getafe 2-1
54' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Puertas Granada
59' Wissel Granada Wissel A. Montoro voor I. Ruiz Granada
63' Doelpunt Getafe Doelpunt N. Maksimovic Getafe 3-1
66' Gele kaart Granada Gele kaart voor L. Milla Granada
70' Gele kaart Granada Gele kaart voor J. Molina Granada
71' Wissel Granada Wissel A. Collado voor D. Machis Granada
71' Wissel Granada Wissel S. Escudero voor C. Neva Granada
72' Gele kaart Getafe Gele kaart voor S. Ramirez Getafe
74' Wissel Getafe Wissel J. Mata voor S. Ramirez Getafe
78' Doelpunt Granada Doelpunt L. Suarez Granada 3-2
84' Wissel Granada Wissel C. Bacca voor A. Puertas Granada
84' Wissel Getafe Wissel B. Mayoral voor E. Unal Getafe
86' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
87' Doelpunt Getafe Doelpunt B. Mayoral met assist van M. Olivera Getafe 4-2
89' Wissel Getafe Wissel Florentino voor C. Alena Getafe
89' Wissel Getafe Wissel O. Rodriguez voor N. Maksimovic Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Granada
Opstellingen Getafe - Granada
De opstellingen van Getafe en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Granada

Getafe en Granada treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Granada in de Primera División vond plaats op 28 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 7 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Getafe. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 3
Winst Granada 7
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 17e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 14e plaats.