Nabeschouwing Espanyol - Mallorca (1-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 20 maart 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Espanyol het zondag 20 maart 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Mallorca (1-0)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door R. de Tomas, waarmee Espanyol met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Espanyol.

LIVE Espanyol - Mallorca 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor J. Costa Mallorca
23' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor K. Bare Espanyol
37' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor V. Muriqi Mallorca
42' Doelpunt Espanyol Doelpunt R. de Tomas met assist van S. Darder Espanyol 1-0
46' Wissel Espanyol Wissel Oier voor D. Lopez Espanyol
46' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor Angel Mallorca
54' Wissel Espanyol Wissel A. Vidal voor T. Vilhena Espanyol
55' Wissel Espanyol Wissel M. Morlanes voor K. Bare Espanyol
60' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor Lee Kang-In Mallorca
60' Wissel Mallorca Wissel S. Sevilla voor A. Sanchez Mallorca
62' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Raillo Mallorca
71' Wissel Espanyol Wissel N. Melamed voor A. Embarba Espanyol
81' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Morlanes Espanyol
81' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Vidal Espanyol
82' Wissel Mallorca Wissel J. Llabres voor I. Baba Mallorca
86' Wissel Espanyol Wissel L. Moron voor R. de Tomas Espanyol
90' Wissel Mallorca Wissel F. Nino voor G. Gonzalez Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Mallorca
Opstellingen Espanyol - Mallorca
De opstellingen van Espanyol en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Mallorca

Espanyol en Mallorca treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Mallorca in de Primera División vond plaats op 27 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mallorca. Op basis van de afgelopen 18 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Espanyol als Mallorca wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Espanyol 7
Winst Mallorca 7
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 12e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 17e plaats.