Nabeschouwing Mallorca - Osasuna (2-3) || Primera División 2021/2022

Zondag 26 september 2021 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Mallorca het zondag 26 september 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Osasuna (2-3)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 2-3 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Cote, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. Mallorca kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Rodriguez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette F. Nino zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Mallorca de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Perez de 2-2 maakte voor Osasuna. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Osasuna dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Martinez de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Miguel Ángel Ortiz Arias bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Osasuna.

LIVE Mallorca - Osasuna 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Osasuna Doelpunt Cote met assist van J. Moncayola Osasuna 0-1
11' Doelpunt Mallorca Doelpunt D. Rodriguez met assist van S. Sevilla Mallorca 1-1
15' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor A. Hernandez Osasuna
20' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor F. Nino Mallorca
49' Doelpunt Mallorca Doelpunt F. Nino met assist van A. Ndiaye Mallorca 2-1
58' Wissel Mallorca Wissel L. Junior voor Lee Kang-In Mallorca
58' Doelpunt Osasuna Doelpunt I. Perez Osasuna 2-2
64' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor F. Nino Mallorca
70' Wissel Osasuna Wissel U. Garcia voor A. Hernandez Osasuna
71' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor I. Perez Osasuna
71' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor C. Avila Osasuna
75' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
81' Wissel Osasuna Wissel M. Sanchez voor Cote Osasuna
83' Wissel Osasuna Wissel N. Vidal voor J. Areso Osasuna
88' Wissel Mallorca Wissel Angel voor A. Ndiaye Mallorca
88' Wissel Mallorca Wissel I. Ruiz de Galarreta voor S. Sevilla Mallorca
88' Doelpunt Osasuna Doelpunt J. Martinez met assist van M. Sanchez Osasuna 2-3
96' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Osasuna
Opstellingen Mallorca - Osasuna
De opstellingen van Mallorca en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Osasuna

Mallorca en Osasuna treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Osasuna in de Primera División vond plaats op 19 juli 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Mallorca als Osasuna wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Winst Mallorca 5
Winst Osasuna 5
Gelijkspel 8
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 12e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 11e plaats.