Nabeschouwing Rayo Vallecano - Valencia (1-1) || Primera División 2021/2022

Maandag 11 april 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Rayo Vallecano het maandag 11 april 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Vallecas in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Valencia (1-1)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Rayo Vallecano en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door C. Soler, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Rayo Vallecano het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk S. Guardiola die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rayo Vallecano - Valencia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor U. Lopez Rayo Vallecano
8' Gele kaart Valencia Gele kaart voor I. Moriba Valencia
42' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Duro Valencia
46' Wissel Valencia Wissel D. Foulquier voor I. Moriba Valencia
46' Wissel Valencia Wissel Marcos Andre voor H. Duro Valencia
57' Doelpunt Valencia Doelpunt C. Soler met assist van G. Guedes Valencia 0-1
62' Wissel Rayo Vallecano Wissel P. Ciss voor U. Lopez Rayo Vallecano
72' Wissel Valencia Wissel U. Racic voor Y. Musah Valencia
72' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor O. Trejo Rayo Vallecano
72' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Nteka voor K. Rodrigues Rayo Vallecano
74' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Marcos Andre Valencia
81' Wissel Valencia Wissel J. Vazquez voor G. Guedes Valencia
83' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt S. Guardiola met assist van I. Palazon Rayo Vallecano 1-1
84' Wissel Valencia Wissel E. Comert voor Gabriel Paulista Valencia
91' Wissel Rayo Vallecano Wissel M. Sylla voor S. Guardiola Rayo Vallecano
93' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor I. Balliu Rayo Vallecano
99' Gele kaart Valencia Gele kaart voor T. Correia Valencia
99' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor A. Catena Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Valencia
Opstellingen Rayo Vallecano - Valencia
De opstellingen van Rayo Vallecano en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Valencia

Rayo Vallecano en Valencia treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Valencia in de Primera División vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 6 keer wist de ploeg van Rayo Vallecano te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Rayo Vallecano. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rayo Vallecano 3
Winst Valencia 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 13e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 9e plaats.