Nabeschouwing Elche - Barcelona (1-2) || Primera División 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Elche het zondag 6 maart 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Barcelona (1-2)

Het Primera División duel tussen Elche en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Fidel, waarmee Elche met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Torres, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam FC Barcelona vervolgens op 1-2. Het was M. Depay die vanaf 11 meter wist te scoren in de 84e minuut.

In de 88e minuut werd J. Pastore van Elche met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Elche het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández, waardoor Barcelona dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Elche - Barcelona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Elche Doelpunt Fidel Elche 1-0
46' Wissel FC Barcelona Wissel F. Torres voor Gavi FC Barcelona
49' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor R. Araujo FC Barcelona
56' Gele kaart Elche Gele kaart voor A. Barragan Elche
58' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor O. Dembele FC Barcelona
60' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt F. Torres met assist van J. Alba FC Barcelona 1-1
65' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor L. Boye Elche
65' Wissel Elche Wissel E. Ponce voor Tete Morente Elche
67' Gele kaart Elche Gele kaart voor E. Ponce Elche
68' Wissel FC Barcelona Wissel Nico voor F. de Jong FC Barcelona
71' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor D. Alves FC Barcelona
72' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Nico FC Barcelona
75' Wissel FC Barcelona Wissel M. Depay voor P. Aubameyang FC Barcelona
75' Wissel FC Barcelona Wissel A. Traore voor O. Dembele FC Barcelona
78' Wissel Elche Wissel Josan voor Fidel Elche
79' Wissel Elche Wissel I. Marcone voor R. Guti Elche
82' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor G. Pique FC Barcelona
84' Penalty FC Barcelona Penalty M. Depay FC Barcelona 1-2
85' Wissel FC Barcelona Wissel S. Dest voor D. Alves FC Barcelona
85' Wissel Elche Wissel Kike voor O. Mascarell Elche
88' Rode kaart Elche Rode kaart voor J. Pastore Elche
96' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor M. Depay FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Barcelona
Opstellingen Elche - Barcelona
De opstellingen van Elche en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Barcelona

Elche en Barcelona treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Barcelona in de Primera División vond plaats op 18 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 6 keer wist de ploeg van Elche te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Elche. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Elche 0
Winst Barcelona 6
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 14e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.