Nabeschouwing Antwerp - Beerschot-Wilrijk (2-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Antwerp het zondag 6 maart 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Beerschot-Wilrijk (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door J. Dom, waarmee Beerschot-Wilrijk met 0-1 de leiding nam. Antwerp kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Frey, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut kreeg T. De Smet van Beerschot-Wilrijk voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Beerschot-Wilrijk de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Frey namens Antwerp in de 83e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Antwerp dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Antwerp - Beerschot-Wilrijk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor L. Shankland Beerschot-Wilrijk
30' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
33' Wissel Antwerp Wissel Buta voor R. De Laet Antwerp
42' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Dom met assist van F. Avenatti Beerschot-Wilrijk 0-1
45' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Buta Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel M. Benson voor A. Yusuf Antwerp
57' Wissel Antwerp Wissel M. Samatta voor K. Miyoshi Antwerp
58' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Seck Antwerp
62' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey met assist van M. Balikwisha Antwerp 1-1
68' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Sanusi Beerschot-Wilrijk
73' Tweede gele kaart Beerschot-Wilrijk Tweede gele kaart voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
73' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Dom Beerschot-Wilrijk
77' VAR: Afgekeurd doelpunt I. Sebaoui Afgekeurd doelpunt I. Sebaoui Beerschot-Wilrijk
79' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
80' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. R. Halaimia voor L. Shankland Beerschot-Wilrijk
83' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Frey met assist van M. Samatta Antwerp 2-1
87' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Holzhauser voor S. Radic Beerschot-Wilrijk
87' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Coulibaly voor T. Pietermaat Beerschot-Wilrijk
88' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
90' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Vaca voor I. Sebaoui Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Antwerp - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Antwerp en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.