Nabeschouwing Antwerp - Standard Luik (2-3) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 12 december 2021 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Antwerp het zondag 12 december 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Standard Luik (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 2-3 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Seck in de 48e minuut, waardoor Antwerp met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 57 minuten was het K. Laifis die Standard Liège op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte B. Engels namens Antwerp in de 66e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 77e minuut was het Antwerp dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Balikwisha. Na 87 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Carcela-Gonzalez de 2-2 maakte namens Standard Liège. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Standard Liège dat via J. Muleka nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 89e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn. In de 92e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het J. Bataille van Antwerp die voortijdig moest vertrekken. In de 93e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest D. Pavlovic van Standard Liège vroegtijdig het veld verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lawrence Visser bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Standard Luik.

LIVE Antwerp - Standard Luik 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
47' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Amallah Standard Liège
48' Rode kaart Antwerp Rode kaart voor A. Seck Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel D. Almeida voor M. Frey Antwerp
50' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Yusuf Antwerp
55' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Dussenne Standard Liège
57' Doelpunt Standard Liège Doelpunt K. Laifis met assist van N. Raskin Standard Liège 0-1
59' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Raskin Standard Liège
61' Wissel Antwerp Wissel M. Benson voor V. Fischer Antwerp
62' Wissel Antwerp Wissel M. Balikwisha voor A. Yusuf Antwerp
64' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. Nainggolan Antwerp
64' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Bokadi Standard Liège
66' Doelpunt Antwerp Doelpunt B. Engels met assist van M. Benson Antwerp 1-1
68' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor M. Bokadi Standard Liège
77' Wissel Standard Liège Wissel J. Muleka voor S. Amallah Standard Liège
77' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Balikwisha met assist van M. Benson Antwerp 2-1
80' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-Gonzalez voor N. Raskin Standard Liège
83' Wissel Antwerp Wissel J. Bataille voor M. Samatta Antwerp
87' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Carcela-Gonzalez met assist van C. Fai Standard Liège 2-2
89' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Muleka met assist van J. Klauss Standard Liège 2-3
91' Wissel Antwerp Wissel F. Haroun voor R. Nainggolan Antwerp
92' Rode kaart Antwerp Rode kaart voor J. Bataille Antwerp
93' Rode kaart Standard Liège Rode kaart voor D. Pavlovic Standard Liège
96' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Butez Antwerp
100' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Nkounkou Standard Liège
100' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor B. Engels Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Standard Luik
Opstellingen Antwerp - Standard Luik
De opstellingen van Antwerp en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.