Nabeschouwing Club Brugge - Beerschot-Wilrijk (3-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 22 augustus 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Club Brugge het zondag 22 augustus 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Beerschot-Wilrijk (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 3-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Club Brugge kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van E. Balanta. Club Brugge vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. de Ketelaere op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut wist Beerschot-Wilrijk de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Dom.

In de 46e minuut moest Beerschot-Wilrijk verder met een man minder, nadat F. Frans een tweede gele kaart kreeg. Na 55 minuten werd de voorsprong voor Club Brugge vergroot nadat T. Persyn de 3-1 wist te scoren. Na 75 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat S. Nsoki zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Het lukte Beerschot-Wilrijk na 76 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat J. Van den Bergh de 3-2 wist te scoren.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lothar D'hondt en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Club Brugge.

LIVE Club Brugge - Beerschot-Wilrijk 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Club Brugge Doelpunt E. Balanta met assist van R. Vormer Club Brugge 1-0
27' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor F. Ricca Club Brugge
28' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor F. Frans Beerschot-Wilrijk
30' Doelpunt Club Brugge Doelpunt C. de Ketelaere met assist van N. Lang Club Brugge 2-0
37' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Dom met assist van R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 2-1
41' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Nsoki Club Brugge
43' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor I. Coulibaly Beerschot-Wilrijk
46' Tweede gele kaart Beerschot-Wilrijk Tweede gele kaart voor F. Frans Beerschot-Wilrijk
46' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor I. Soumare Beerschot-Wilrijk
54' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. De Smet Beerschot-Wilrijk
55' Doelpunt Club Brugge Doelpunt T. Persyn Club Brugge 3-1
60' Wissel Club Brugge Wissel B. Dost voor F. Ricca Club Brugge
66' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel L. Shankland voor M. Noubissi Beerschot-Wilrijk
75' Tweede gele kaart Club Brugge Tweede gele kaart voor S. Nsoki Club Brugge
76' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Van den Bergh met assist van R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 3-2
79' Wissel Club Brugge Wissel M. Mitrovic voor T. Persyn Club Brugge
85' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Sanyang voor I. Coulibaly Beerschot-Wilrijk
88' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Suzuki voor I. Soumare Beerschot-Wilrijk
90' Wissel Club Brugge Wissel M. Rits voor R. Vormer Club Brugge
90' Wissel Club Brugge Wissel D. Perez voor B. Dost Club Brugge
90' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Club Brugge - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Club Brugge en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Philippe Clement
Formatie 3-4-3
Coach Peter Maes
Voorbeschouwing Club Brugge - Beerschot-Wilrijk

Club Brugge en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Beerschot-Wilrijk in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Club Brugge als Beerschot-Wilrijk wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 1
Winst Beerschot-Wilrijk 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 6e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 18e plaats.