Nabeschouwing Inter Milan - Bologna (6-1) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Inter Milan het zaterdag 18 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Bologna (6-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Giovanni Ayroldi geëindigd in een 6-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Lautaro Martínez, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Inter vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Škriniar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee N. Barella zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Inter geen gas terug, waardoor in de 54e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Vecino. De 5-0 voor Inter volgde even later in de 62e minuut nadat E. Džeko namens zijn team opnieuw wist te scoren. Even later was het opnieuw E. Džeko die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Inter op 6-0 in de 68e minuut. Namens Bologna mocht A. Theate in de 86e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Giovanni Ayroldi bij een 6-1 eindstand in het voordeel van Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Bologna 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Inter Doelpunt Lautaro Martínez met assist van D. Dumfries Inter 1-0
23' Gele kaart Bologna Gele kaart voor L. De Silvestri Bologna
29' Wissel Inter Wissel E. Džeko voor J. Correa Inter
30' Doelpunt Inter Doelpunt M. Škriniar met assist van F. Dimarco Inter 2-0
34' Doelpunt Inter Doelpunt N. Barella Inter 3-0
36' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Hickey Bologna
54' Doelpunt Inter Doelpunt M. Vecino Inter 4-0
55' Wissel Bologna Wissel M. Dijks voor A. Hickey Bologna
55' Wissel Bologna Wissel M. Barrow voor N. Sansone Bologna
55' Wissel Bologna Wissel E. Vignato voor M. Svanberg Bologna
62' Doelpunt Inter Doelpunt E. Džeko met assist van M. Brozović Inter 5-0
67' Wissel Inter Wissel A. Sánchez voor Lautaro Martínez Inter
67' Wissel Inter Wissel A. Ranocchia voor S. de Vrij Inter
68' Doelpunt Inter Doelpunt E. Džeko Inter 6-0
69' Wissel Bologna Wissel S. van Hooijdonk voor N. Domínguez Bologna
74' Wissel Bologna Wissel R. Gagliardini voor M. Brozović Bologna
74' Wissel Inter Wissel A. Kolarov voor A. Bastoni Inter
74' Wissel Inter Wissel A. Theate voor L. De Silvestri Inter
83' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Dijks Bologna
86' Doelpunt Bologna Doelpunt A. Theate met assist van M. Barrow Bologna 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Bologna
Opstellingen Inter Milan - Bologna
De opstellingen van Inter Milan en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Bologna

Inter Milan en Bologna treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Bologna in de Serie A vond plaats op 3 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 15
Winst Bologna 4
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 5e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 7e plaats.