Nabeschouwing Juventus - Salernitana (2-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 20 maart 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Juventus het zondag 20 maart 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Salernitana (2-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Salernitana is onder leiding van scheidsrechter Giovanni Ayroldi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Juventus kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van P. Dybala. Juventus vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Vlahovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Juventus.

LIVE Juventus - Salernitana 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van D. Vlahovic Juventus 1-0
24' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor L. Coulibaly Salernitana
29' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Vlahovic met assist van M. De Sciglio Juventus 2-0
40' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Pellegrini Juventus
46' Wissel Juventus Wissel D. Rugani voor G. Chiellini Juventus
46' Wissel Salernitana Wissel E. Lourenco voor L. Coulibaly Salernitana
58' Wissel Juventus Wissel A. Morata voor P. Dybala Juventus
60' Wissel Salernitana Wissel S. Verdi voor D. Perotti Salernitana
68' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor S. Verdi Salernitana
69' Wissel Salernitana Wissel F. Ribery voor M. Ruggeri Salernitana
70' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor Arthur Juventus
77' Wissel Salernitana Wissel M. Coulibaly voor I. Radovanovic Salernitana
77' Wissel Salernitana Wissel Mikael voor F. Bonazzoli Salernitana
82' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Danilo Juventus
85' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Rabiot Juventus
86' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Allegri Juventus
91' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor D. Vlahovic Juventus
91' Wissel Juventus Wissel F. Miretti voor J. Cuadrado Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Salernitana
Opstellingen Juventus - Salernitana
De opstellingen van Juventus en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Salernitana zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Salernitana

Juventus en Salernitana treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Salernitana in de Serie A vond plaats op 30 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Salernitana slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 1
Winst Salernitana 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 4e positie staat, terwijl we Salernitana terugvinden op de 20e plaats.