Nabeschouwing Salernitana - Genoa (1-0) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Salernitana het zaterdag 2 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Genoa (1-0)

Het Serie A duel tussen Salernitana en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 1-0 overwinning voor Salernitana. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door M. Djuric, waarmee Salernitana met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Genoa dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Salernitana uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Salernitana - Genoa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Wissel Salernitana Wissel F. Di Tacchio voor L. Coulibaly Salernitana
46' Wissel Salernitana Wissel J. Obi voor M. Coulibaly Salernitana
56' Wissel Genoa Wissel C. Ekuban voor F. Bianchi Genoa
56' Wissel Genoa Wissel M. Fares voor S. Sabelli Genoa
61' Wissel Salernitana Wissel F. Bonazzoli voor C. Gondo Salernitana
61' Wissel Salernitana Wissel M. Djuric voor Simy Salernitana
62' Wissel Genoa Wissel P. Ghiglione voor D. Criscito Genoa
66' Doelpunt Salernitana Doelpunt M. Djuric met assist van G. Kastanos Salernitana 1-0
73' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor A. Toure Genoa
75' Gele kaart Genoa Gele kaart voor N. Maksimovic Genoa
81' Wissel Salernitana Wissel P. Jaroszynski voor L. Ranieri Salernitana
84' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Cambiaso Genoa
89' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor N. Gyomber Salernitana
91' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Ribery Salernitana
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Genoa
Opstellingen Salernitana - Genoa
De opstellingen van Salernitana en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Salernitana - Genoa

Salernitana en Genoa treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salernitana en Genoa elkaar treffen in de Serie A.

Winst Salernitana 0
Winst Genoa 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 20e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 16e plaats.