Nabeschouwing Salernitana - Hellas Verona (2-2) || Serie A 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 18:30 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Salernitana het woensdag 22 september 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Hellas Verona (2-2)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Salernitana en Hellas Verona geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door N. Kalinic, waarmee Hellas Verona met 0-1 de leiding nam. Hellas Verona vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Kalinic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Salernitana de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Gondo.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Coulibaly de 2-2 maakte voor Salernitana. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Salernitana - Hellas Verona 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt N. Kalinic met assist van G. Caprari Hellas Verona 0-1
29' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt N. Kalinic met assist van I. Ilic Hellas Verona 0-2
37' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor N. Kalinic Hellas Verona
41' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor G. Magnani Hellas Verona
47' Doelpunt Salernitana Doelpunt C. Gondo Salernitana 1-2
46' Wissel Hellas Verona Wissel N. Casale voor G. Magnani Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel A. Tameze voor I. Ilic Hellas Verona
56' Wissel Hellas Verona Wissel G. Simeone voor N. Kalinic Hellas Verona
58' Wissel Salernitana Wissel M. Djuric voor Simy Salernitana
66' Wissel Hellas Verona Wissel D. Bessa voor G. Caprari Hellas Verona
74' Wissel Salernitana Wissel F. Bonazzoli voor C. Gondo Salernitana
76' Doelpunt Salernitana Doelpunt M. Coulibaly met assist van R. Gagliolo Salernitana 2-2
84' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor R. Gagliolo Salernitana
86' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor L. Coulibaly Salernitana
88' Wissel Salernitana Wissel G. Kastanos voor F. Ribery Salernitana
89' Wissel Salernitana Wissel F. Di Tacchio voor L. Ranieri Salernitana
89' Wissel Salernitana Wissel N. Zortea voor L. Coulibaly Salernitana
90' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor P. Dawidowicz Hellas Verona
92' Wissel Hellas Verona Wissel M. Cetin voor D. Lazovic Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Hellas Verona
Opstellingen Salernitana - Hellas Verona
De opstellingen van Salernitana en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Igor Tudor
Voorbeschouwing Salernitana - Hellas Verona

Salernitana en Hellas Verona treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salernitana en Hellas Verona elkaar treffen in de Serie A.

Winst Salernitana 0
Winst Hellas Verona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 20e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 15e plaats.