Nabeschouwing Udinese - Sassuolo (2-2) || Serie A 2023/2024

Zondag 17 december 2023 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Udinese het zondag 17 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Sassuolo (2-2)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Udinese en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Lorenzo Lucca, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Udinese vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Roberto Pereyra op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut moest Udinese verder met een man minder nadat Martín Payero een rode kaart had gekregen.

Domenico Berardi zette Sassuolo even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Gianluca Manganiello toegekende penalty wist te benutten. In de 88e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Sassuolo speler Domenico Berardi.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Udinese - Sassuolo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Marcus Pedersen Sassuolo
36' Doelpunt Udinese Doelpunt Lorenzo Lucca met assist van Roberto Pereyra Udinese 1-0
55' Doelpunt Udinese Doelpunt Roberto Pereyra Udinese 2-0
56' Wissel Sassuolo Wissel Cristian Volpato voor Daniel Boloca Sassuolo
58' Martín Payero Udinese
59' Rode kaart Udinese Rode kaart voor Martín Payero Udinese
71' Wissel Udinese Wissel Kingsley Ehizibue voor Hassane Kamara Udinese
71' Wissel Sassuolo Wissel Samuele Mulattieri voor Marcus Pedersen Sassuolo
75' Penalty Sassuolo Penalty Domenico Berardi Sassuolo 2-1
77' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Festy Ebosele Udinese
77' Wissel Udinese Wissel Adam Masina voor Festy Ebosele Udinese
88' Penalty Sassuolo Penalty Domenico Berardi Sassuolo 2-2
89' Wissel Sassuolo Wissel Emil Konradsen Ceide voor Armand Laurienté Sassuolo
91' Wissel Udinese Wissel Isaac Success voor Lorenzo Lucca Udinese
90' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Adam Masina Udinese
91' Wissel Udinese Wissel Oier Zarraga voor Walace Udinese
92' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Roberto Pereyra Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Sassuolo
Opstellingen Udinese - Sassuolo
De opstellingen van Udinese en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Alessio Dionisi
Voorbeschouwing Udinese - Sassuolo

Udinese en Sassuolo treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 12 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 8
Winst Sassuolo 4
Gelijkspel 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 17e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 15e plaats.