Nabeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor (4-1) || Super Lig 2023/2024

Maandag 4 december 2023 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Fenerbahçe het maandag 4 december 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Bahattin Şimşek geëindigd in een 4-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Sebastian Szymanski, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van İrfan Can Kahveci op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Sivasspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Rey Manaj.

Na 68 minuten was het Alaaddin Okumus die de bal in eigen doel werkte, waardoor Fenerbahçe op 3-1 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 75e minuut wist Edin Dzeko namens Fenerbahçe de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bahattin Şimşek en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - Sivasspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Samet Akaydin  Fenerbahçe
17' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Sebastian Szymanski met assist van Dusan Tadic  Fenerbahçe 1-0
42' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt İrfan Can Kahveci met assist van Bright Osayi-Samuel  Fenerbahçe 2-0
50' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Rey Manaj met assist van Samu Saiz Sivasspor 2-1
56' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Charilaos Charisis Sivasspor
65' Wissel Fenerbahçe Wissel İsmail Yüksek voor Miguel Crespo Fenerbahçe
68' Eigen doelpunt Fenerbahçe Eigen doelpunt Alaaddin Okumus Fenerbahçe 3-1
74' Wissel Fenerbahçe Wissel Joshua King voor Fred Fenerbahçe
74' Wissel Sivasspor Wissel Hakan Arslan voor Yunus Emre Konak Sivasspor
74' Wissel Sivasspor Wissel Roman Kvet voor Clinton NJie Sivasspor
74' Wissel Sivasspor Wissel Abdulkadir Parmak voor Samu Saiz Sivasspor
75' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Dzeko met assist van Dusan Tadic  Fenerbahçe 4-1
79' Wissel Sivasspor Wissel Ziya Erdal voor Ugur Ciftci Sivasspor
79' Wissel Sivasspor Wissel Kader Keita voor Charilaos Charisis Sivasspor
83' Wissel Fenerbahçe Wissel Mert Müldür voor Bright Osayi-Samuel  Fenerbahçe
84' Wissel Fenerbahçe Wissel Emre Mor voor Dusan Tadic  Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Sivasspor
Opstellingen Fenerbahçe - Sivasspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.