Nabeschouwing Sivasspor - Konyaspor (1-0) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 15:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Sivasspor het zaterdag 27 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Konyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Murat Erdoğan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door Rey Manaj, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Murat Erdoğan, waardoor Sivasspor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Sivasspor - Konyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sivasspor Wissel Queensy Menig voor Azizbek Turgunboev Sivasspor
60' Wissel Konyaspor Wissel Valon Ethemi voor Louka Prip Konyaspor
60' Wissel Konyaspor Wissel Bouly Junior Sambou voor Sokol Cikalleshi Konyaspor
60' Wissel Konyaspor Wissel Oğulcan Ülgün voor Alexandru Cicâldău Konyaspor
75' Wissel Sivasspor Wissel Mijo Caktas voor Charilaos Charisis Sivasspor
75' Wissel Sivasspor Wissel B. Elmaz voor İbrahim Akdağ Sivasspor
84' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Valon Ethemi Konyaspor
86' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Rey Manaj Sivasspor 1-0
88' Wissel Konyaspor Wissel Muhammet Demir  voor Soner Dikmen  Konyaspor
89' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Bouly Junior Sambou Konyaspor
90' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor B. Elmaz Sivasspor
93' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor C. NJie Sivasspor
93' Wissel Sivasspor Wissel Alaaddin Okumuş voor Ziya Erdal  Sivasspor
93' Wissel Sivasspor Wissel Caner Osmanpaşa voor C. NJie Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Konyaspor
Opstellingen Sivasspor - Konyaspor
De opstellingen van Sivasspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sivasspor - Konyaspor

Sivasspor en Konyaspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Murat Erdoğan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 11 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 12
Winst Konyaspor 8
Gelijkspel 9
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 10e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.