Nabeschouwing Afghanistan - Indonesia (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Dinsdag 16 november 2021 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Afghanistan het dinsdag 16 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Indonesia.

Via de Afghanistan - Indonesia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Afghanistan - Indonesia (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Afghanistan en Indonesia is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Afghanistan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door O. Popalzay, waarmee Afghanistan met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Afghanistan de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Afghanistan - Indonesia
1
0
LIVE Afghanistan - Indonesia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Afghanistan - Indonesia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Afghanistan Wissel N. Amiri voor A. Alikhil Afghanistan
48' Gele kaart Afghanistan Gele kaart voor F. Noor Afghanistan
63' Wissel Indonesia Wissel Ahmad Agung voor E. Dimas Indonesia
63' Wissel Indonesia Wissel E. Walian voor E. Vikri Indonesia
63' Wissel Indonesia Wissel I. Jaya voor D. Setiawan Indonesia
70' Wissel Indonesia Wissel M. Merauje voor E. Baggott Indonesia
77' Wissel Afghanistan Wissel O. Popalzay voor O. Haydary Afghanistan
77' Wissel Afghanistan Wissel Q. Kouhyar voor A. Najem Afghanistan
77' Wissel Afghanistan Wissel M. Hadid voor F. Sadat Afghanistan
85' Doelpunt Afghanistan Doelpunt O. Popalzay met assist van M. Hadid Afghanistan 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Afghanistan - Indonesia
Opstellingen Afghanistan - Indonesia
De opstellingen van Afghanistan en Indonesia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.