Nabeschouwing Bahrain - New Zealand (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Dinsdag 12 oktober 2021 - 18:00 uur



In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Bahrain het dinsdag 12 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen New Zealand. De wedstrijd wordt gespeeld in Stād al-Bahrayn al-Watanī in Riffa.

Via de Bahrain - New Zealand live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bahrain - New Zealand (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Bahrain en New Zealand is geëindigd in een 0-1 overwinning voor New Zealand. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door N. Kirwan, waarmee New Zealand met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor New Zealand de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Bahrain - New Zealand
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
10
14
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
76
74
Gevaarlijke aanvallen
33
42
Corners
3
7
LIVE Bahrain - New Zealand 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bahrain - New Zealand teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
64' Gele kaart Bahrain Gele kaart voor Bahrain
64' Gele kaart New Zealand Gele kaart voor New Zealand
74' Wissel New Zealand Wissel N. Kirwan voor K. Kalua New Zealand
74' Wissel New Zealand Wissel T. Smith voor J. Champness New Zealand
82' Wissel New Zealand Wissel A. De Jong voor C. McCowatt New Zealand
88' Doelpunt New Zealand Doelpunt N. Kirwan New Zealand 0-1
90' Gele kaart New Zealand Gele kaart voor New Zealand
92' Wissel New Zealand Wissel M. Garbett voor E. Just New Zealand
Video hoogtepunten en samenvatting Bahrain - New Zealand
Opstellingen Bahrain - New Zealand
De opstellingen van Bahrain en New Zealand zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bahrain gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en New Zealand zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Danny Hay
Wissels New Zealand
# Speler Pos.
Voorbeschouwing Bahrain - New Zealand

Bahrain en New Zealand treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021.

De vorige ontmoeting tussen Bahrain en New Zealand in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 30 maart 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Bahrain 0
Winst New Zealand 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Bahrain - New Zealand Opstelling Bahrain Opstelling New Zealand Live Bahrain - New Zealand Live Bahrain - New Zealand kijken Bahrain - New Zealand kijken Live Bahrain - New Zealand stream Bahrain - New Zealand Fox Sports Nabeschouwing Bahrain - New Zealand Uitslag Bahrain - New Zealand Statistieken Bahrain - New Zealand Vriendschappelijk internationaal 2021 Bahrain - New Zealand wedden Bahrain - New Zealand gokken Bahrain - New Zealand Unibet