Nabeschouwing Azerbeidzjan - Qatar (2-2) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Zondag 14 november 2021 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Azerbeidzjan het zondag 14 november 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Qatar. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakı Olimpiya Stadionu in Baku.

Via de Azerbeidzjan - Qatar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Azerbeidzjan - Qatar (2-2)

De Vriendschappelijk internationaal 2021 wedstrijd tussen Azerbeidzjan en Qatar geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Almoez Ali, waarmee Qatar met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van E. Mahmudov in de 37e minuut zorgde er even later voor dat Azerbaijan weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 67e minuut zette E. Mahmudov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Azerbaijan de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Almoez Ali de 2-2 maakte voor Qatar. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Azerbeidzjan - Qatar 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Azerbeidzjan - Qatar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Qatar Doelpunt Almoez Ali met assist van Ahmed Alaa Eldin Qatar 0-1
35' Gele kaart Qatar Gele kaart voor Ahmed Alaa Eldin Qatar
37' Penalty Azerbaijan Penalty E. Mahmudov Azerbaijan 1-1
46' Wissel Azerbaijan Wissel R. Əhmədzadə voor M. Emreli Azerbaijan
46' Wissel Qatar Wissel Mohammed Muntari voor Ahmed Alaa Eldin Qatar
46' Wissel Azerbaijan Wissel C. Diniyev voor R. Şeydayev Azerbaijan
66' Wissel Azerbaijan Wissel A. Abdullayev voor A. Salahlı Azerbaijan
66' Wissel Azerbaijan Wissel N. Ələsgərov voor F. Ozobić Azerbaijan
67' Doelpunt Azerbaijan Doelpunt E. Mahmudov met assist van R. Əhmədzadə Azerbaijan 2-1
71' Wissel Qatar Wissel Akram Afif voor Assim Madibo Qatar
71' Wissel Qatar Wissel Homam Ahmed voor Abdulaziz Hatem Qatar
77' Doelpunt Qatar Doelpunt Almoez Ali met assist van Akram Afif Qatar 2-2
85' Gele kaart Qatar Gele kaart voor Boualem Khoukhi Qatar
85' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor A. Krivotsyuk Azerbaijan
86' Gele kaart Qatar Gele kaart voor Almoez Ali Qatar
86' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor A. Abdullayev Azerbaijan
92' Wissel Azerbaijan Wissel J. Huseynov voor E. Mahmudov Azerbaijan
Video hoogtepunten en samenvatting Azerbeidzjan - Qatar
Opstellingen Azerbeidzjan - Qatar
De opstellingen van Azerbeidzjan en Qatar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Azerbeidzjan gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Qatar zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Azerbeidzjan - Qatar

Azerbeidzjan en Qatar treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Donatas Rumšas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Azerbeidzjan en Qatar in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 27 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Qatar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Qatar favoriet. 1 keer wist de ploeg van Azerbeidzjan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Azerbeidzjan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.