Nabeschouwing Kazachstan - Tajikistan (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Dinsdag 16 november 2021 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Kazachstan het dinsdag 16 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Tajikistan. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Kazachstan - Tajikistan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - Tajikistan (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Kazachstan en Tajikistan is onder leiding van scheidsrechter Amin Kurgkheli geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kazachstan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door B. Zainutdinov, waarmee Kazakhstan met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Kazachstan.

LIVE Kazachstan - Tajikistan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - Tajikistan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt B. Zainutdinov Kazakhstan 1-0
39' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor S. Astanov Kazakhstan
51' Gele kaart Tajikistan Gele kaart voor M. Rahimov Tajikistan
60' Wissel Kazakhstan Wissel B. Baytana voor I. Kuat Kazakhstan
60' Wissel Tajikistan Wissel S. Samiev voor S. Boboev Tajikistan
71' Wissel Kazakhstan Wissel E. Tapalov voor S. Astanov Kazakhstan
71' Wissel Kazakhstan Wissel A. Aymbetov voor A. Darabaev Kazakhstan
75' Gele kaart Tajikistan Gele kaart voor D. Ergashev Tajikistan
80' Wissel Tajikistan Wissel T. Davlatmir voor P. Umarbaev Tajikistan
80' Wissel Tajikistan Wissel J. Ergashev voor M. Rahimov Tajikistan
80' Wissel Tajikistan Wissel S. Mabatshoev voor M. Dzhalilov Tajikistan
83' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor A. Tagybergen Kazakhstan
84' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor A. Kassym Kazakhstan
84' Gele kaart Tajikistan Gele kaart voor S. Samiev Tajikistan
84' Gele kaart Tajikistan Gele kaart voor E. Panshanbe Tajikistan
85' Gele kaart Tajikistan Gele kaart voor S. Mabatshoev Tajikistan
90' Wissel Kazakhstan Wissel A. Marochkin voor B. Zainutdinov Kazakhstan
94' Gele kaart Tajikistan Gele kaart voor N. Davronov Tajikistan
Video hoogtepunten en samenvatting Kazachstan - Tajikistan
Opstellingen Kazachstan - Tajikistan
De opstellingen van Kazachstan en Tajikistan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kazachstan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Tajikistan zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Kazachstan - Tajikistan

Kazachstan en Tajikistan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amin Kurgkheli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kazachstan en Tajikistan elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.