Nabeschouwing Indonesia - Myanmar (4-1) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Donderdag 25 november 2021 - 15:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Indonesia het donderdag 25 november 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Myanmar.

Via de Indonesia - Myanmar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Indonesia - Myanmar (4-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Indonesia en Myanmar is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 4-1 overwinning voor Indonesia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Indonesia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van R. Kambuaya. Indonesia vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Jaya op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Indonesia, waarmee W. Sulaeman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

E. Walian zette Indonesia even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 73e minuut wist Hlaing Bo Bo namens Myanmar de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yaşar Kemal Uğurlu en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Indonesia.

LIVE Indonesia - Myanmar 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Indonesia - Myanmar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Indonesia Doelpunt R. Kambuaya met assist van E. Walian Indonesia 1-0
12' Doelpunt Indonesia Doelpunt I. Jaya met assist van A. Dewangga Indonesia 2-0
33' Doelpunt Indonesia Doelpunt W. Sulaeman met assist van R. Kambuaya Indonesia 3-0
46' Wissel Myanmar Wissel Than Paing voor Aung Kaung Mann Myanmar
55' Penalty Indonesia Penalty E. Walian Indonesia 4-0
58' Gele kaart Myanmar Gele kaart voor Win Moe Kyaw Myanmar
59' Wissel Myanmar Wissel Lwin Moe Aung voor Yan Naing Oo Myanmar
59' Wissel Myanmar Wissel Htet Phyo Wai voor Maung Maung Win Myanmar
66' Wissel Indonesia Wissel R. Rumakiek voor E. Walian Indonesia
66' Wissel Indonesia Wissel K. Widnyana voor E. Dimas Indonesia
66' Wissel Indonesia Wissel A. Agung voor R. Irianto Indonesia
66' Wissel Indonesia Wissel K. Yudo voor I. Jaya Indonesia
68' Gele kaart Myanmar Gele kaart voor Hlaing Bo Bo Myanmar
68' Gele kaart Indonesia Gele kaart voor K. Yudo Indonesia
73' Doelpunt Myanmar Doelpunt Hlaing Bo Bo Myanmar 4-1
74' Gele kaart Myanmar Gele kaart voor Nyein Chan Aung Myanmar
78' Wissel Indonesia Wissel E. Febriansyah voor P. Arhan Indonesia
78' Wissel Indonesia Wissel M. Merauje voor A. Bahar Indonesia
79' Gele kaart Myanmar Gele kaart voor Maung Maung Lwin Myanmar
79' Gele kaart Myanmar Gele kaart voor L. Maung Maung Myanmar
Video hoogtepunten en samenvatting Indonesia - Myanmar
Opstellingen Indonesia - Myanmar
De opstellingen van Indonesia en Myanmar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Indonesia gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Myanmar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Antoine Hey
Voorbeschouwing Indonesia - Myanmar

Indonesia en Myanmar treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Indonesia en Myanmar elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.