Nabeschouwing Nicaragua - Cuba (2-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Zondag 14 november 2021 - 01:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Nicaragua het zondag 14 november 2021 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Cuba. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nacional de Fútbol in Managua.

Via de Nicaragua - Cuba live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nicaragua - Cuba (2-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Nicaragua en Cuba is onder leiding van scheidsrechter Tatiana Guzman geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nicaragua. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door K. Serapio, waarmee Nicaragua met 1-0 de leiding nam. In de 47e minuut moest van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Tatiana Guzman een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Cuba verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Nicaragua via een goal van L. Galeano in de 89e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nicaragua.

LIVE Nicaragua - Cuba 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nicaragua - Cuba teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Nicaragua Doelpunt K. Serapio Nicaragua 1-0
19' Gele kaart Nicaragua Gele kaart voor Nicaragua
36' Gele kaart Cuba Gele kaart voor Cuba
47' Rode kaart Cuba Rode kaart voor Cuba
49' Gele kaart Cuba Gele kaart voor Cuba
46' Gele kaart Nicaragua Gele kaart voor Nicaragua
73' Gele kaart Nicaragua Gele kaart voor Nicaragua
82' Gele kaart Nicaragua Gele kaart voor Nicaragua
89' Doelpunt Nicaragua Doelpunt L. Galeano Nicaragua 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Nicaragua - Cuba
Opstellingen Nicaragua - Cuba

Voorbeschouwing Nicaragua - Cuba

Nicaragua en Cuba treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tatiana Guzman en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nicaragua en Cuba in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 11 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cuba. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Cuba favoriet. 1 keer wist de ploeg van Nicaragua te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nicaragua. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.