Nabeschouwing Litouwen - Kuwait (1-1) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Maandag 15 november 2021 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Litouwen het maandag 15 november 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kuwait. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Litouwen - Kuwait live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Litouwen - Kuwait (1-1)

De Vriendschappelijk internationaal 2021 wedstrijd tussen Litouwen en Kuwait geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door F. A. Al Otaibi, waarmee Kuwait met 0-1 de leiding nam. Lithuania kwam na 54 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Lasickas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Litouwen - Kuwait 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Litouwen - Kuwait teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Kuwait Gele kaart voor H. Al-Harbi Kuwait
39' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor A. Tutyskinas Lithuania
43' Doelpunt Kuwait Doelpunt F. A. Al Otaibi Kuwait 0-1
46' Wissel Lithuania Wissel L. Megelaitis voor V. Armanavicius Lithuania
46' Wissel Lithuania Wissel J. Lasickas voor K. Laukzemis Lithuania
46' Wissel Lithuania Wissel T. Krapikas voor E. Gertmonas Lithuania
54' Doelpunt Lithuania Doelpunt J. Lasickas Lithuania 1-1
69' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor L. Megelaitis Lithuania
70' Wissel Kuwait Wissel N. Falah voor H. Al Qallaf Kuwait
75' Wissel Lithuania Wissel V. Gaspuitis voor A. Tutyskinas Lithuania
75' Wissel Kuwait Wissel B. Al Mutwa voor E. Al-Rashidi Kuwait
78' Gele kaart Kuwait Gele kaart voor S. Al Enezi Kuwait
80' Wissel Lithuania Wissel A. Kucys voor D. Simkus Lithuania
85' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor A. Kucys Lithuania
85' Gele kaart Kuwait Gele kaart voor K. Al Rashidi Kuwait
88' Wissel Lithuania Wissel E. Veliulis voor D. Kazlauskas Lithuania
91' Wissel Kuwait Wissel M. Redha voor M. Al Faneeni Kuwait
Video hoogtepunten en samenvatting Litouwen - Kuwait
Opstellingen Litouwen - Kuwait
De opstellingen van Litouwen en Kuwait zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Litouwen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kuwait zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.