Nabeschouwing Mexico - Ecuador (2-3) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Donderdag 28 oktober 2021 - 03:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Mexico het donderdag 28 oktober 2021 om 03:00 uur in eigen huis op tegen Ecuador.

Via de Mexico - Ecuador live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mexico - Ecuador (2-3)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Mexico en Ecuador is onder leiding van scheidsrechter Ted Unkel geëindigd in een 2-3 overwinning voor Ecuador. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ecuador kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. R. Quinonez Ruiz. Mexico kwam in de 6e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Alvarado, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 15e minuut zette J. Corozo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ecuador de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Rodriguez de 2-2 maakte voor Mexico. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Ecuador dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat W. Chala de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ted Unkel en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Ecuador.

LIVE Mexico - Ecuador 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mexico - Ecuador teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Ecuador Doelpunt J. R. Quinonez Ruiz Ecuador 0-1
6' Doelpunt Mexico Doelpunt R. Alvarado met assist van S. Gimenez Mexico 1-1
15' Doelpunt Ecuador Doelpunt J. Corozo met assist van M. Estrada Ecuador 1-2
46' Wissel Mexico Wissel R. Cota voor J. Orozco Mexico
46' Wissel Mexico Wissel K. Alvarez voor J. Ramirez Mexico
49' Gele kaart Ecuador Gele kaart voor M. Estrada Ecuador
50' Gele kaart Mexico Gele kaart voor K. Alvarez Mexico
59' Doelpunt Mexico Doelpunt O. Rodriguez Mexico 2-2
65' Wissel Ecuador Wissel J. Carabali voor J. Corozo Ecuador
65' Wissel Ecuador Wissel D. Reasco voor J. Ortiz Ecuador
67' Wissel Mexico Wissel E. Aguirre voor S. Gimenez Mexico
67' Wissel Mexico Wissel A. Zendejas voor U. Antuna Mexico
73' Wissel Ecuador Wissel W. Chala voor N. D. Angulo Ramirez Ecuador
74' Wissel Mexico Wissel A. Cervantes voor J. Angulo Mexico
75' Doelpunt Ecuador Doelpunt W. Chala met assist van D. Reasco Ecuador 2-3
82' Wissel Ecuador Wissel J. Quinonez voor A. Lopez Ecuador
82' Wissel Ecuador Wissel D. Cabezas voor M. Estrada Ecuador
Video hoogtepunten en samenvatting Mexico - Ecuador
Opstellingen Mexico - Ecuador
De opstellingen van Mexico en Ecuador zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Mexico - Ecuador

Mexico en Ecuador treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ted Unkel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mexico en Ecuador elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.