Nabeschouwing Tsjechië - Kuwait (7-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Donderdag 11 november 2021 - 18:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Tsjechië het donderdag 11 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Kuwait. De wedstrijd wordt gespeeld in Andrův stadion in Olomouc.

Via de Tsjechië - Kuwait live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tsjechië - Kuwait (7-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Tsjechië en Kuwait is onder leiding van scheidsrechter Peter Kralovic geëindigd in een 7-0 overwinning voor Tsjechië. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door A. Barak, waarmee Czech Republic met 1-0 de leiding nam. Czech Republic vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Pesek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Czech Republic, waarmee J. Pesek zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Czech Republic geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Soucek. De 5-0 voor Czech Republic volgde even later in de 60e minuut nadat F. Novak namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 83e minuut was het J. Sykora van Czech Republic wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Czech Republic mocht J. Sykora in de 88e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Kralovic bij een 7-0 eindstand in het voordeel van Tsjechië, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Tsjechië - Kuwait 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tsjechië - Kuwait teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Czech Republic Doelpunt A. Barak met assist van V. Coufal Czech Republic 1-0
45' Doelpunt Czech Republic Doelpunt J. Pesek met assist van D. Zima Czech Republic 2-0
46' Wissel Kuwait Wissel M. Al Faneeni voor F. A. Al Otaibi Kuwait
46' Wissel Kuwait Wissel M. Redha voor M. Dashti Kuwait
46' Wissel Kuwait Wissel B. Bourslee voor Y. Al Rasheedi Kuwait
46' Wissel Czech Republic Wissel F. Novak voor A. Mateju Czech Republic
46' Doelpunt Czech Republic Doelpunt J. Pesek met assist van M. Krmencik Czech Republic 3-0
57' Doelpunt Czech Republic Doelpunt T. Soucek met assist van M. Sadilek Czech Republic 4-0
60' Doelpunt Czech Republic Doelpunt F. Novak met assist van L. Masopust Czech Republic 5-0
61' Wissel Czech Republic Wissel M. Vydra voor J. Pesek Czech Republic
61' Wissel Czech Republic Wissel A. Kral voor M. Sadilek Czech Republic
61' Wissel Czech Republic Wissel J. Kuchta voor M. Krmencik Czech Republic
61' Wissel Kuwait Wissel B. Al Mutwa voor F. Al Rashidi Kuwait
67' Wissel Kuwait Wissel A. Naji voor K. Al Fadhli Kuwait
72' Wissel Czech Republic Wissel J. Kopic voor L. Masopust Czech Republic
72' Wissel Czech Republic Wissel J. Sykora voor A. Barak Czech Republic
82' Wissel Kuwait Wissel M. Al Huwaidi voor N. Faleh Kuwait
83' Doelpunt Czech Republic Doelpunt J. Sykora met assist van M. Vydra Czech Republic 6-0
88' Doelpunt Czech Republic Doelpunt J. Sykora met assist van J. Kuchta Czech Republic 7-0
Video hoogtepunten en samenvatting Tsjechië - Kuwait
Opstellingen Tsjechië - Kuwait
De opstellingen van Tsjechië en Kuwait zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tsjechië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kuwait zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.