Nabeschouwing Wit-Rusland - Jordan (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Dinsdag 16 november 2021 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Wit-Rusland het dinsdag 16 november 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Jordan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Dynama in Minsk.

Via de Wit-Rusland - Jordan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wit-Rusland - Jordan (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Wit-Rusland en Jordan is onder leiding van scheidsrechter Zaven Hovhannisyan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wit-Rusland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door E. Yablonskiy, waarmee Belarus met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Wit-Rusland dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Wit-Rusland.

LIVE Wit-Rusland - Jordan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wit-Rusland - Jordan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Belarus Doelpunt E. Yablonskiy Belarus 1-0
46' Wissel Jordan Wissel Baha Faisal voor Rajaei Ayed Jordan
46' Wissel Jordan Wissel Yaseen Al Bakhit voor Ahmad Israiwah Jordan
46' Wissel Jordan Wissel Ibrahim Sadeh voor Mahmoud Al-Mardi Jordan
62' Wissel Jordan Wissel Anas Al Awadat voor Ahmad Daoud Haikal Jordan
63' Wissel Belarus Wissel A. Solovey voor I. Bakhar Belarus
70' Wissel Belarus Wissel M. Ebong voor R. Yuzepchuk Belarus
70' Wissel Belarus Wissel P. Sedko voor A. Kontsevoy Belarus
72' Wissel Jordan Wissel Yazan Al Naimat voor Hamza Al Dardoor Jordan
78' Wissel Belarus Wissel R. Lisakovich voor A. Selyava Belarus
86' Wissel Jordan Wissel Hadi Al Hourani voor Abdallah Naseeb Jordan
88' Gele kaart Jordan Gele kaart voor Bahaa Abdulrahman Jordan
89' Gele kaart Belarus Gele kaart voor M. Ebong Belarus
93' Gele kaart Belarus Gele kaart voor P. Pavlyuchenko Belarus
Video hoogtepunten en samenvatting Wit-Rusland - Jordan
Opstellingen Wit-Rusland - Jordan
De opstellingen van Wit-Rusland en Jordan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wit-Rusland gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Jordan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Georgi Kondratjev
Voorbeschouwing Wit-Rusland - Jordan

Wit-Rusland en Jordan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zaven Hovhannisyan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wit-Rusland en Jordan elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.