Nabeschouwing Mexico - Chile (2-2) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Donderdag 9 december 2021 - 03:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Mexico het donderdag 9 december 2021 om 03:00 uur in eigen huis op tegen Chile. De wedstrijd wordt gespeeld in Bold Stadium in Austin.

Via de Mexico - Chile live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mexico - Chile (2-2)

De Vriendschappelijk internationaal 2021 wedstrijd tussen Mexico en Chile geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Gimenez, waarmee Mexico met 1-0 de leiding nam. Chile kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Morales, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette J. Silva zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Mexico de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Chile nadat P. Parra in de 86e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Mexico - Chile 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mexico - Chile teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Mexico Doelpunt S. Gimenez met assist van U. Antuna Mexico 1-0
21' Doelpunt Chile Doelpunt I. Morales Chile 1-1
30' Gele kaart Chile Gele kaart voor M. I. Nunez Espinoza Chile
46' Wissel Mexico Wissel E. Lira voor A. Cervantes Mexico
46' Wissel Chile Wissel V. Mendez voor M. I. Nunez Espinoza Chile
60' Gele kaart Mexico Gele kaart voor U. Antuna Mexico
64' Doelpunt Mexico Doelpunt J. Silva met assist van S. Cordova Mexico 2-1
65' Wissel Chile Wissel B. Yanez voor C. Montes Chile
65' Wissel Chile Wissel G. Suazo voor N. Diaz Chile
66' Wissel Mexico Wissel I. Reyes voor J. Silva Mexico
66' Wissel Mexico Wissel F. Beltran voor A. Gonzalez Mexico
73' Wissel Mexico Wissel E. Aguirre voor S. Gimenez Mexico
73' Wissel Chile Wissel D. Valencia voor I. Morales Chile
74' Wissel Chile Wissel I. Saavedra voor C. Baeza Chile
74' Gele kaart Mexico Gele kaart voor E. Lira Mexico
74' Gele kaart Chile Gele kaart voor J. Montecinos Chile
79' Gele kaart Mexico Gele kaart voor J. Araujo Mexico
81' Wissel Chile Wissel C. Zavala voor J. Montecinos Chile
83' Wissel Mexico Wissel M. Lainez voor S. Cordova Mexico
83' Wissel Mexico Wissel M. Flores voor U. Antuna Mexico
86' Doelpunt Chile Doelpunt P. Parra met assist van V. Mendez Chile 2-2