Nabeschouwing El Salvador - Ecuador (1-1) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Zondag 5 december 2021 - 03:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt El Salvador het zondag 5 december 2021 om 03:00 uur in eigen huis op tegen Ecuador.

Via de El Salvador - Ecuador live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing El Salvador - Ecuador (1-1)

De Vriendschappelijk internationaal 2021 wedstrijd tussen El Salvador en Ecuador geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Carcelén, waarmee Ecuador met 0-1 de leiding nam. El Salvador kwam na 43 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Villalobos, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE El Salvador - Ecuador 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd El Salvador - Ecuador teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Ecuador Doelpunt M. Carcelén met assist van F. Mina Ecuador 0-1
43' Doelpunt El Salvador Doelpunt R. Villalobos El Salvador 1-1
46' Wissel El Salvador Wissel J. Rivas voor I. Herrera El Salvador
46' Wissel Ecuador Wissel J. Julio voor F. Mina Ecuador
63' Wissel Ecuador Wissel D. Cabezas voor J. Cifuentes Ecuador
64' Wissel Ecuador Wissel J. Carabalí voor J. Corozo Ecuador
68' Wissel El Salvador Wissel M. Molina voor N. Blanco El Salvador
68' Wissel El Salvador Wissel W. Martinez voor J. Pérez El Salvador
69' Wissel Ecuador Wissel J. Pinos voor H. Galíndez Ecuador
71' Wissel El Salvador Wissel R. Molina voor J. Henriquez El Salvador
75' Wissel El Salvador Wissel N. Renderos voor R. Rodríguez El Salvador
76' Wissel Ecuador Wissel Diego Almeida voor G. Vallecilla Ecuador
76' Wissel Ecuador Wissel J. Alcivar voor J. Méndez Ecuador
79' Gele kaart El Salvador Gele kaart voor C. Martínez El Salvador
87' Gele kaart Ecuador Gele kaart voor M. Carcelén Ecuador
89' Gele kaart El Salvador Gele kaart voor T. Romero El Salvador