Nabeschouwing Bochum - Mainz 05 (2-2) || Bundesliga 2023/2024

Vrijdag 27 oktober 2023 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2023/2024 neemt Bochum het vrijdag 27 oktober 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Vonovia Ruhrstadion in Bochum.

Via de Bochum - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bochum - Mainz 05 (2-2)

De Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Bochum en Mainz 05 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. Kevin Stöger maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee VfL Bochum 1848 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van Keven Schlotterbeck zorgde ervoor dat FSV Mainz 05 op 1-1 kwam te staan in de 59e minuut. In de 82e minuut zette Keven Schlotterbeck zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VfL Bochum 1848 de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FSV Mainz 05 nadat Tom Krauß in de 96e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bochum - Mainz 05 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bochum - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Leandro Barreiro FSV Mainz 05
19' Keven Schlotterbeck VfL Bochum 1848
20' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Dominik Kohr FSV Mainz 05
21' Penalty VfL Bochum 1848 Penalty Kevin Stöger VfL Bochum 1848 1-0
33' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Tom Krauß voor Dominik Kohr FSV Mainz 05
33' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Jae-Sung Lee voor Stefan Bell FSV Mainz 05
34' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Erhan Mašović voor Ivan Ordets VfL Bochum 1848
46' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Aymen Barkok voor Ludovic Ajorque FSV Mainz 05
51' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Bernardo VfL Bochum 1848
59' Eigen doelpunt FSV Mainz 05 Eigen doelpunt Keven Schlotterbeck FSV Mainz 05 1-1
67' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Gonçalo Paciência voor Philipp Förster VfL Bochum 1848
67' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Philipp Hofmann voor Moritz Broschinski VfL Bochum 1848
71' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor Jae-Sung Lee FSV Mainz 05
75' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Josuha Guilavogui voor Brajan Gruda FSV Mainz 05
82' Doelpunt VfL Bochum 1848 Doelpunt Keven Schlotterbeck met assist van Kevin Stöger VfL Bochum 1848 2-1
84' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Lukas Daschner voor Takuma Asano VfL Bochum 1848
85' Wissel VfL Bochum 1848 Wissel Noah Loosli voor Keven Schlotterbeck VfL Bochum 1848
87' Wissel FSV Mainz 05 Wissel Edimilson Fernandes voor Sepp van den Berg FSV Mainz 05
88' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Gonçalo Paciência VfL Bochum 1848
96' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt Tom Krauß met assist van Karim Onisiwo FSV Mainz 05 2-2
95' Gele kaart VfL Bochum 1848 Gele kaart voor Anthony Losilla VfL Bochum 1848
Video hoogtepunten en samenvatting Bochum - Mainz 05
Opstellingen Bochum - Mainz 05
De opstellingen van Bochum en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bochum gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.