Nabeschouwing Almere City - FC Eindhoven (2-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 1 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Almere City het vrijdag 1 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - FC Eindhoven (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 2-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door I. Alhaft, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. Almere City vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Alhaft op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Almere City.

LIVE Almere City - FC Eindhoven 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Almere City Wissel A. Bensabouh voor T. Receveur Almere City
22' Doelpunt Almere City Doelpunt I. Alhaft met assist van B. van Vlerken Almere City 1-0
44' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Bourard FC Eindhoven
46' Wissel FC Eindhoven Wissel G. van Otterdijk voor R. Klooster FC Eindhoven
52' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor R. Achenteh FC Eindhoven
60' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor S. Meijer Almere City
70' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Cicilia voor S. Bourard FC Eindhoven
75' Doelpunt Almere City Doelpunt I. Alhaft met assist van J. Hoefdraad Almere City 2-0
85' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor J. Efmorfidis Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - FC Eindhoven
Opstellingen Almere City - FC Eindhoven
De opstellingen van Almere City en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Almere City - FC Eindhoven

Almere City en FC Eindhoven treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 31 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Almere City favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl FC Eindhoven slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Almere City 13
Winst FC Eindhoven 10
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 11e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 14e plaats.