Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Volendam (1-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 2 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Dordrecht het vrijdag 2 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Volendam (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door C. Peters, waarmee FC Volendam met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 45e minuut voor dat FC Volendam via C. Peters op 0-2 kwam te staan. In de 74e minuut wist FC Dordrecht de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Omran Haydary. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Dordrecht kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurens Gerrets, waardoor FC Volendam dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Dordrecht - FC Volendam 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Volendam Doelpunt C. Peters FC Volendam 0-1
35' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Breedijk FC Dordrecht
42' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Schets voor T. Timmermans FC Dordrecht
44' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor B. Janssen FC Dordrecht
45' Penalty FC Volendam Penalty C. Peters FC Volendam 0-2
50' Wissel FC Dordrecht Wissel Omran Haydary voor Antonio Stankov FC Dordrecht
69' Wissel FC Volendam Wissel R. Antwi voor B. Deul FC Volendam
74' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Omran Haydary FC Dordrecht 1-2
79' Wissel FC Volendam Wissel T. ten Den voor C. Peters FC Volendam
83' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Green voor T. Kok FC Dordrecht
84' Wissel FC Volendam Wissel T. Evers voor J. Vlak FC Volendam
91' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Smith FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - FC Volendam
Opstellingen FC Dordrecht - FC Volendam
De opstellingen van FC Dordrecht en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - FC Volendam

FC Dordrecht en FC Volendam treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 16 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is FC Volendam favoriet. 7 keer wist de ploeg van FC Dordrecht te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor FC Dordrecht. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Dordrecht 4
Winst FC Volendam 7
Gelijkspel 10
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 19e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 14e plaats.